Visburger

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Samenstelling

  • Assortiment witte vis (koolvis, kabeljauw, tongschar …) – 1 kg
  • Volle melk – 150 g

Hulpgrondstoffen

  • Evlier Fish burger – 69 g

Voor de afwerking

Evlier Panko

Bereiding

Meng de Evlier Fish burger met de melk. Cutter dit mengsel, samen met het assortiment witte vis, kort en pulserend tot kleine blokjes.

Vorm balletjes van ongeveer 100 g, draai deze in de Evlier Panko en druk ze lichtjes af met een hamburgerapparaat voor ronde vormen. Haal de burgers vervolgens nogmaals door de Evlier Panko en druk ze stevig af met het hamburgerapparaat.

Tip

  • Adviseer uw klant bij deze crunchy visburger een lekkere tartaarsaus!
Bruno Vertessen Bvba is overgenomen door De Maere Bv.

Voor meer informatie en voor contactgegevens gelieve de website hieronder te raadplegen.