Kruiden en specerijen met naam en historiek

Bruno Vertessen, derde generatie slagerszoon, ruilde 40 jaar geleden de toonbank van de familieslagerij in om zijn eigen kruidengroothandel op te starten. Elke dag de baan trotseren, nieuwe kruiden en specerijen ontdekken, klanten persoonlijk introduceren in het kruidengamma, … Dankzij zijn kwaliteitskeurmerk en excellente service, nam het succes van Bruno Vertessen bvba elk jaar toe. Zowel in assortiment, als in mensen en expertise.

Vandaag staat zaakvoerder Bruno aan het hoofd van een bruisend team van vertegenwoordigers, productontwikkelaars, chauffeurs en administratieve talenten. Alles om klanten te voorzien van een piekfijne service!

Kruiden en specerijen in Antwerpen

Een atelier van geuren en kleuren …

Het kloppend hart van Bruno Vertessen bvba? Dat ligt in Merksem, waar we klanten met plezier ontvangen in ons compleet uitgerust magazijn. Koelingen, vergaderzalen, een inspirerende demoruimte, … Naast de opslag van kruiden en specerijen, trakteren we klanten graag op een inhouse kookworkshop in ons atelier. Benieuwd hoe we werken?

Evlier, kruiden met een kwaliteitslabel

Bruno Vertessen bvba bouwde een sterk netwerk op van partners die stuk voor stuk meester zijn in hun vak. Zo zijn we trots distributeur van de kruiden van Evlier, die sinds 1947 gekend staan om hun sublieme kruiden en specerijen. Goed voor een onevenaarbare smaak en verfijnde kwaliteit, die we met plezier met onze klanten delen.