Lamsburger

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Cutter het goed gekoelde of licht bevroren lamsvlees met de Evlier Lams mix complet en het ei of draai het door de grove plaat. Draai het mengsel vervolgens één keer door de 3 mm plaat. Maak porties en druk elke portie af met een hamburgerapparaat. Garneer de randen van elke burger met Evlier Daslook. Tip De Evlier Lams […]

Visburger

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Meng de Evlier Fish burger met de melk. Cutter dit mengsel, samen met het assortiment witte vis, kort en pulserend tot kleine blokjes. Vorm balletjes van ongeveer 100 g, draai deze in de Evlier Panko en druk ze lichtjes af met een hamburgerapparaat voor ronde vormen. Haal de burgers vervolgens nogmaals door de Evlier Panko en druk ze stevig af met […]

Buffalo chicken wings

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Snij de kippenvleugels in twee en meng deze met de Evlier Marinoli Western. Leg ze op een rooster en bak ze 40 minuten op 125 °C in de steamer zonder vocht. Laat ze daarna afkoelen in de koeling. Steek de vleugels na afkoeling op brochettestokjes en bestrijk ze lichtjes met de Evlier Marinoli Western (of meng met de […]

Cervela met de molen

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Draai het mager varkensvlees en het half bevroren keelspek eenmaal door de grove plaat. Meng het ijswater en het NPZ eronder. Voeg de Evlier Cervela complet en het NPZ toe en meng goed. Draai het gehaal tweemaal door de fijne plaat (3 mm). Het deeg is klaar om af te vullen. Voor een mooie huisbereide, […]

Coppa

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

De spiering kantsnijden en inwrijven met het mengsel (55 g/kg vlees) van NPZ en Evlier Artisal verde. Vouw het Evlier Natuurvlies open op de werktafel en leg de ingewreven spiering er bovenop. Plooi het natuurvlies rond de spiering en bind het geheel mooi op met een touw. Leg de ingepakte spiering in een vacuümzak en vacumeer deze. Laat […]

Gerookt spek

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Het buikspek mooi uitbenen, kantsnijden en inwrijven met het mengsel (50 g/kg vlees) van NPZ en Evlier Artisal #1. Vacumeer het vlees en laat het 2 weken doorzouten in de koeling op 2 tot 4 °C. Haal het na 2 weken uit de vacuümzak en spoel het goed af onder koud, stromend water. Laat het vervolgens […]

Gerookte bacon

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

De varkensrug mooi uitbenen, kantsnijden en inwrijven met het mengsel (50 g/kg vlees) van NPZ en Evlier Artisal #1. Vacumeer het vlees en laat het 4 weken doorzouten in de koeling op 2 tot 4 °C. Draai de varkensrug elke week om voor een goede zoutverdeling. Haal hem na 4 weken uit de vacuümzak en spoel […]

Jalapeño kaasburger

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Meng het gehakt, de Evlier Jalapeño saus en de Gruyère goed door elkaar. Verdeel in porties en druk deze af met een rond hamburgerapparaat. Paneer elke burger met Evlier Deco Hawaï. In een handomdraai creëert u een hippe en panklare hamburger!

Jalapeño worst

Kruidengroothandel | Evlier specerijen

Voeg 50 g Evlier Jalapeño saus toe per kilogram panklaar, gekruid gehakt en meng goed. Vul het geheel af in varkensdarmen 34/36. In een handomdraai creëert u een hippe en panklare worst! Ook ideaal voor de barbecue.

Bruno Vertessen Bvba is overgenomen door De Maere Bv.

Voor meer informatie en voor contactgegevens gelieve de website hieronder te raadplegen.